ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2020

Μ. Κάτσης: Live streaming σε site καναλιού είναι εκπομπή του καναλιού


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Μ. Κάτσης: Live streaming σε site καναλιού είναι εκπομπή του καναλιού

Το ΕΣΡ και η Δικαιοσύνη να μην κρυφτούν πίσω από τυπολατρείες και «δήθεν», να πράξουν τα δέοντα, τα σκουπίδια που η «νέα κανονικότητα» επανέφερε από το 2000 για να μας πείσει ότι επέστρεψε και η ευμάρεια απαιτούν άμεση προάσπιση της υπόληψης των θεσμών, τόνισε ο τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Γιώργο Τραπεζιώτη για τα όσα εμετικά προβλήθηκαν σε ριάλιτι του ΣΚΑΪ.


Πρέπει να είμαστε όλοι εξοργισμένοι με το καθεστώς της «νέας κανονικότητας» που έχει επιβληθεί, επαναφέροντας τα τηλεσκουπίδια, την αθλιότητα που αναπαράγεται σε πανελλήνια μετάδοση, που αναπαράγει την κουλτούρα του βιασμού. Πρέπει το Εθνικο Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και η Δικαιοσύνη να περισώσουν την υπόληψη των θεσμών της Δημοκρατίας, να πράξουν τα δέοντα πριν ο κανιβαλισμός διαλύσει τα πάντα. Να μην κρυφτούμε πίσω από «δήθεν», από τύπους και τυπολατρείες, αν μεταδόθηκε με live streaming στο διαδίκτυο, προφανώς είναι του σταθμού το site, ξεκαθάρισε ο κ. Κάτσης.

Από την στιγμή που το ίδιο το τηλεοπτικό προϊόν έχει ποιότητα σκουπιδιού, προφανώς δεν είναι πρόβλημα ούτε του τρόπου ούτε του μέσου μετάδοσης, είναι το ίδιο το προϊόν προβληματικό. Και αν δείτε την αντίδραση του υγιούς κόσμου, είναι απαίτηση να καταργηθεί το πρόγραμμα. Δεν έχεις κάτι να περιμένεις από ένα σκουπίδι, μόνο μπόχα και δυσωδία αναδίνει. Και δεν θα είναι το μόνο περιστατικό, θα ακολουθήσουν και άλλα. Όταν ψάχνεις στα σκουπίδια, είναι λογικό να βρεις τέτοιες καταστάσεις ή και ακόμα χειρότερες, όπως προειδοποίησε.

Πρέπει πάσει θυσία, επανέλαβε ο κ. Κάτσης, η Δικαιοσύνη και το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης να προασπίσουν τους θεσμούς, να σταματήσει ο κατήφορος της «νέας κανονικότητας». Γιατί επιχειρούν να κάνουν και μία σύγκριση στη βάση του συνειδητού στην ελληνική κοινωνία: ότι αφού επανήλθαν τα ριάλιτι έχουμε επανέλθει στην ευμάρεια του 2000.

Ο κ. Κάτσης αναφέρθηκε και στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ τα νέα πρόσωπα αλλά και τα νέα χαρακτηριστικά του ΣΥΡΙΖΑ που ανέδειξε για την επόμενη ημέρα, στη νέα πραγματικότητα που δημιούργησε η πανδημία και η αναβολή του συνεδρίου. Έπρεπε το κόμμα να προχωρήσει σε αλλαγές για να γίνει η ανασυγκροτηση που θα δώσει στο ΣΥΡΙΖΑ την δυνατότητα για ακόμα πιο μαχητική αντιπολίτευση, δυναμική παρουσία, να είναι η φωνή της κοινωνίας την ώρα των τεράστιων δυσκολιών που έρχονται τον Χειμώνα, με ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Τα νέα πρόσωπα θα εξυπηρετήσουν το πολιτικό σχέδιο της διεύρυνσης και της οργανωτικής ανασυγκρότησης, ώστε να αντιστοιχηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με την κοινωνία. Ο Δ. Τζανακόπουλος είναι ένα πάρα πολύ έμπειρο και δυναμικό στέλεχος, εκπέμπει το μήνυμα ότι θα απευθυνθεί και στον κόσμο της νεολαίας, αλλά και στον κόσμο που έχει ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ και δίνει τις μάχες μέσα από την κάλπη, ώστε να ασκήσει ακόμη πιο τεκμηριωμένη, δυναμική, στιβαρή αντιπολίτευση μέσα και έξω από τη Βουλή. Αυτός είναι ο στόχος για το επόμενο διάστημα και αυτό επιχειρούμε συντεταγμένα με τις αλλαγές αυτές, υπογράμμισε ο κ. Κάτσης.




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο