ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2020

Αλ. Νικολαΐδης: Πρέπει να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός περίεργου μιντιακού τοπίου


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Αλ. Νικολαΐδης: Πρέπει να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός περίεργου μιντιακού τοπίου

Για τιμητική θέση ευθύνης αλλά και προσπάθεια να επικοινωνηθούν καλύτερα οι θέσεις του κόμματος έκανε λόγο ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης μιλώντας Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης και την εκπομπή «Ορθά-Κοφτά» για την τοποθέτησή του στη θέση του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.


«Για εμάς είναι ψηλά ο πήχης γιατί παίρνουμε τη σκυτάλη από τον Αλέξη Χαρίτση και επιδιώκουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας σε ένα περίεργο μιντιακό τοπίο» δήλωσε ο Αλ. Νικολαΐδης.

Ανέφερε ακόμη ότι «έγινε μια μεγάλη αρχή για να υπάρξει μια καθημερινή σύμπνοια χωρίς να παρουσιάζονται προβλήματα στον κόσμο, κάτι που φανερώνεται και από τις επιλογές των προσώπων στο γραφείο τύπου» προσθέτοντας ότι «ο δικός μας ρόλος είναι να τονίσουμε τις μεγάλες ιδεολογικές διαφορές με τη ΝΔ προκειμένου να τις καταλάβουν όσοι δεν τον έχουν νιώσει».

Σχετικά με τις σεξιστικές δηλώσεις παίκτη του Big Brother σχολίασε πως εκτιμά ότι είναι θέμα χρόνου να επέμβει ο εισαγγελέας. «Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η τηλεθέαση, και το συγκεκριμένο θέμα αποκαλύπτει ρητορικές που υπάρχουν στη κοινωνία μας. Ελπίζω αυτό το τηλεπαιχνίδι και παρόμοια να βγουν από τον αέρα και να μην σε αυτά έχουν πρόσβαση νεαρές ηλικίες». «Τι περίμενε κάποιος να βγει από αυτό το τηλεπαιχνίδι και να μπει στο δωμάτιο του;» διερωτήθηκε.

 




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο