ΠΕΡΙΦΕΡEΙΑ | Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2020

Πρόεδρος ΟΣΕΘ: Ο συνωστισμός στα λεωφορεία δεν επιτρέπει τις αποστάσεις


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Πρόεδρος ΟΣΕΘ: Ο συνωστισμός στα λεωφορεία δεν επιτρέπει τις αποστάσεις

«Την ανησυχία των πολιτών για τον συνωστισμό στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ» επιβεβαίωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕΘ Γιάννης Τόσκας μιλώντας στον ρ/σ Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης και την εκπομπή «Ορθά- Κοφτά» τονίζοντας ότι οι συνθήκες εντός των οχημάτων είναι τέτοιες που δεν επιτρέπουν την τήρηση των αποστάσεων.


Σύμφωνα με τον ίδιο, καθημερινά κυκλοφορούν 200-210 οχήματα μετά την εφαρμογή του χειμερινού προγράμματος από τον ΟΑΣΘ και 100 στις γραμμές που έχουν παραχωρηθεί στα ΚΤΕΛ. Όπως είπε, σε γενικές γραμμές οι πολίτες τηρούν τα μέτρα προστασίας από τον Covid εντός των οχημάτων.

«Η ανησυχία μου δεν εδράζεται στα δύο κρούσματα στους εργαζομένους, αριθμός μικρός σε 2.000 άτομα προσωπικό αλλά στο ότι στα οχήματα δεν έχουμε συχνή απολύμανση και καθαριότητα, όπως πρέπει» σημείωσε εξηγώντας ότι αυτό συμβαίνει γιατί και τα οχήματα είναι παλιά αλλά και τα αμαξοστάσια είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστούν μια σχολαστική καθαριότητα.

«Ο συνωστισμός είναι επίσης τέτοιος που δεν μας επιτρέπει να έχουμε τις αποστάσεις που πρέπει. Αναγνωρίζει ο καθένας ότι δεν γίνεται να είμαι 1,5μέτρο εύκολα ανά πάσα στιγμή και αν το τηρήσω πιθανόν θα βρεθώ εκτός λεωφορείου» πρόσθεσε.

 




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο