ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ | Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019

Τ. Καφατσάκη: Εκείνο που μετράει είναι το έργο που ήδη κάναμε όχι οι μεγαλοστομίες


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Τ. Καφατσάκη: Εκείνο που μετράει είναι το έργο που ήδη κάναμε όχι οι μεγαλοστομίες

Στο Κόκκινο μίλησε η Τίνα Καφατσάκη που είναι νυν δήμαρχος Ζωγράφου και εν νέου υποψήφια ως επικεφαλής της παράταξης «Μαζί για την πόλη μας» και επισήμανε ότι εκείνο το οποίο μετράει είναι το έργο τους την πενταετία που ολοκληρώθηκε και το τι έχει γίνει και όχι οι μεγαλοστομίες της προεκλογικής περιόδου, αλλά τι υπάρχει χειροπιαστό και μπορούν οι δημότες να δουν και να αποφασίσουν.


Η κα Καφατσάκη στον Νίκο Σβέρκο τόνισε ότι έχουν υλοποιήσει το προεκλογικός του πρόγραμμα και αυτά που υποσχέθηκαν το 2014 «και έχουμε ανοίξει και μια πορεία ανασυγκρότησης και αναβάθμισης της πόλης μας με συγκεκριμένες υποδομές».

«Ζητάμε την ψήφο των δημοτών του Ζωγράφου για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε αυτό το σχέδιο» που όπως επισήμανε αφορά παρεμβάσεις για το κυκλοφοριακό καθώς είναι και πανεπιστημιούπολη, έργα για την αναβάθμιση της Βίλας Ζωγράφου κ.ά. δεδομένου ότι σύντομα θα αρχίσει στην περιοχή τους και η κατασκευή τριών σταθμών του Μετρό στην πόλη τους.

Η κα Καφατσάκη εξήγησε ότι «βάλαμε το καράβι σε μια καινούργια ρότα» και απέτρεψαν επιζήμιες πολιτικές όπως π.χ. να χτιστεί εμπορικό και συνεδριακό κέντρο στη Βίλλα Ζωγράφου και σε όποιον ελεύθερο χώρο υπήρχε στον δήμο τους.




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο