ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ | Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019

Επ. Κατσούλας: Μπαίνει πλέον θέμα ατομικής ευθύνης για το Ξυλόκαστρο-Ευρωστίνη


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Επ. Κατσούλας: Μπαίνει πλέον θέμα ατομικής ευθύνης για το Ξυλόκαστρο-Ευρωστίνη

Αν δεν γυρίσουμε σελίδα, η πτωτική πορεία του δήμου θα γίνει μη αναστρέψιμη, μπαίνει πλέον θέμα ατομικής ευθύνης του κάθε δημότη ποιους θα αναδείξει στο τιμόνι, τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Επαμεινώνδας Κατσούλας Στο Κόκκινο και τον Στάθη Σχινά.


Ο δήμος που προέκυψε από την συνένωση των δύο παλαιότερων δήμων έχει 17.500 κατοίκους και περιλαμβάνει και πάρα πολλά χωριά. Έχει περιέλθει σε κατάσταση μαρασμού και παρακμής, όπως είπε ο κ. Κατσούλας, οι προσεχείς δημοτικές εκλογές θα καθορίσουν το μέλλον όλων όσοι ζούμε και βιοποριζόμαστε εδώ, ιδίως των νέων.

Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλους μικροκομματισμούς πειραματισμούς, κομματικές χειραγωγήσεις και ιδιοτέλειες, κάτι τέτοιο θα οδηγούσε σε μία ακόμη χαμένη τετραετία. Αν δεν γυρίσουμε σελίδα η πτωτική πορεία του δήμου θα γίνει μη αναστρέψιμη, όπως προειδοποίησε. Μπαίνει πλέον θέμα ατομικής ευθύνης του κάθε δημότη, τι θα επιλέξει για την ψήφο του, ποιους θα αναδείξει στο τιμόνι του δήμου, αν έχουν το όραμα, τις δυνατότητες, την πρόθεση να πάρουν τον δήμο, να του δώσουν νέα πνοή, ανάπτυξη, να τον οδηγήσουν στην θέση που του αξίζει.

Εμείς πήραμε την πρωτοβουλία για την δημιουργία της κίνησης Ενεργοί Δημότες. Μπορεί να έχουμε διαφορετικές διαδρομές στο παρελθόν στα κοινά ή διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες. Μας ενώνει ο στόχος να αναβαθμίσουμε τον Δήμο, να λειτουργήσει αποτελεσματικά, να παίρνει αποφάσεις τεκμηριωμένες, να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες στον δημότη, να τον σέβεται και να υπηρετεί τα συμφέροντά του, να γίνει ένας σωστός, ανθρώπινος, συμμετοχικός δήμος.




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο