ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ | Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019

Χρ. Φωτιάδης: Στον Πειραιά δίνουμε μάχη Δημοκρατίας απέναντι σε ολιγαρχικά συμφέροντα


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Χρ. Φωτιάδης: Στον Πειραιά δίνουμε μάχη Δημοκρατίας απέναντι σε ολιγαρχικά συμφέροντα

Ο προεκλογικός τους αγώνας είναι μια μάχη Δημοκρατίας και αξιοπρέπειας απέναντι σε ολιγαρχικά συμφέροντα που θεωρούν ότι η πόλη τους ανήκει επισήμανε ο Χρήστος Φωτιάδης μιλώντας Στο Κόκκινο καθώς είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς για Όλους» με επικεφαλής τον Νίκο Μπελαβίλα, καθώς και γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά.


Στον Νίκο Σβέρκο ο κ. Φωτιάδης επισήμανε ότι αυτό το στοιχείο του αγώνα που κάνουν πείσμωσε τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς ανθρώπους και τους συσπείρωσε γύρω τους. Οι εκλογές στον Πειραιά είναι και μια μάχη προγραμματικών προτάσεων, καθώς έχει πολλά άλυτα ζητήματα, καθώς η δημοτική αρχή Μώραλη είναι «αόρατη» καθώς δεν έχει κάνει το παραμικρό σε βασικούς τομείς της πόλης.  Ο κ. Φωτιάδης σχολίασε ότι ο υπόψηφιος της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Βλαχάκος δεν παίρνει θέση σε κανένα ζήτημα.

Οι προτεραιότητες τους, όπως επισήμανε ο υποψήφιος, αποτυπώνονται σε 12 σημεία και αυτό βασίστηκε στη συν διαμόρφωση που έκαναν με τους πολίτες του Πειραιά τους τελευταίους έξι μήνες. Συνοπτικά αυτά αφορούν σε τομείς όπως η καθαριότητα και η ανακύκλωση – καθώς η κατάσταση είναι πολύ άσχημη παρά τους πόρους που έχει η δημοτική αρχή, η αναβάθμιση των γειτονιών, (κακός φωτισμός, σπασμένα πεζοδρόμια), η έλλειψη αθλητικών χώρων, το θέμα της Ολοκληρωμένης Σχολικής Επένδυσης ύψους 80 εκατ. ευρώ, ο τουρισμός καθώς η πόλη αποτελεί μόνο πέρασμα παρά τα εκατομμύρια τουριστών, τα κενά και εγκαταλελειμμένα κτίρια του δημοσίου και του δήμου καθώς και η μείωση του κόστους των δημοτικών τελών.

 

 




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο