ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ | Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019

Σ. Ρούσσος: Οι δημότες βλέπουν καθημερινά μπροστά τους το έργο μας στο Χαλάνδρι


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Σ. Ρούσσος: Οι δημότες βλέπουν καθημερινά μπροστά τους το έργο μας στο Χαλάνδρι

Για το έργο που έχει ήδη γίνει και βλέπουν οι δημότες μπροστά τους στον δήμο τους μίλησε Στο Κόκκινο ο Σίμος Ρούσσος, νυν δήμαρχος Χαλανδρίου και εκ νέου υποψήφιος ως επικεφαλής της παράταξης «Αντίσταση με τους πολίτες του Χαλανδρίου».


Στον Νίκο Σβέρκο ο κ. Ρούσσος μίλησε για τα δημόσια έργα, για τις υποδομές, για την κοινωνική πολιτική για όσους επλήγησαν από την κρίση καθώς π.χ. το κοινωνικό τους παντοπωλείο εξυπηρετεί 1.270 συνδημότες τους, την εναλλακτική διαχείριση των απορριμμάτων με έμφαση στην ανακύκλωση, κάτι που άλλαξε κυριολεκτικά όψη στο Χαλάνδρι, καθώς βελτίωσαν τον εξοπλισμό (αλλαγή κάδων, προμήθεια απορριμματοφόρων κ.ά.), ενώ εξήγησε ότι έχουν τριπλασιάσει τους εργαζόμενους στην καθαριότητα και μείωσαν τα δημοτικά τέλη κατά 20%. Ο κ. Ρούσσος επισήμανε ότι ο Δήμος Χαλανδρίου βραβεύεται για τις καινοτόμες  πρωτοβουλίες που παίρνει π.χ. για την κομποστοποίηση και παραγωγή βιοενέργειας από τα απόβλητα της κουζίνας.

Όλα αυτά έγιναν, όπως χαρακτηριστικά είπε, «με επιβάρυνση αυτών που δεν πλήρωναν ποτέ» καθώς «στο Χαλάνδρι από 36 μεγάλες επιχειρήσεις που ελέγχθηκαν τα τετραγωνικά με σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα εισπράχθηκαν ήδη ενάμιση εκατομμύριο ευρώ, βρίσκονται σε δικαστική διεκδίκηση πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ από πολύ μεγάλες επιχειρήσεις που έχουν την έδρα τους στο Χαλάνδρι που χρόνια είχαν μάθει να μην πληρώνουν. Και αυτό εξηγεί το μίσος και το πάθος πολιτικών τους εκπροσώπων που όλα αυτά τα χρόνια συγκάλυπταν όλες αυτές τις παράνομες πρακτικές» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ρούσσος. Παράλληλα αναφέρθηκε στην άρνηση της δική τους δημοτικής αρχής να δώσει στοιχεία για την απόλυση εργαζομένων, κάτι που κάποιοι μόνο δήμοι έκαναν ανά την Ελλάδα, καθώς και στον εκδικητικό εμπρησμό του θεάτρου της Ρεματιάς.

 




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο