ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ | Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019

Στεφανίδη-Βελονάκη με... Δύναμη Ζωής


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Στεφανίδη-Βελονάκη με... Δύναμη Ζωής

Η Ζωή Βαρέλη – Στεφανίδη και η Ασπασία Βελονάκη φιλοξενήθηκαν στο Κόκκινο και την εκπομπή «Σκορ στο Κόκκινο» με την Αλέκα Ζουμή με αφορμή την υποψηφιότητά τους για την περιφέρεια Αττικής με την «Δύναμη Ζωής».


 Η Ζωή Βαρέλη – Στεφανίδη είναι η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη, της «χρυσής» αθλήτριάς μας στο επί κοντώ... Ασχολείται με τα κοινά τα τελευταία χρόνια, ενώ δεν σταμάτησε ποτέ να ασχολείται με τον αθλητισμό.

Η Ασπασία Βελονάκη είναι πρώην αθλήτρια του μπάσκετ, δημοσιογράφος και συνδικαλίστρια. Και οι δύο συμφώνησαν πως μέσα από την περιφέρεια και την «Δύναμη Ζωής», ο αθλητισμός παίρνει τον χώρο που του ανήκει, μίλησαν για τις αθλητικές εγκαταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί όπως και τις συνθήκες που ευνοούν τον μαζικό αθλητισμό.

Παράλληλα, αναφέρθηκαν στις επόμενες κινήσεις που θα γίνουν στην περιφέρεια Αττικής προκειμένου να ενισχυθεί η άθληση για όλους και οι ευάλωτες κοινωνικά ομάδες όπως τα άτομα με αναπηρία, οι πρόσφυγες και μετανάστες.

Τέλος, δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στις υπερβάσεις που χρειάζεται να κάνουν δυστυχώς ακόμη οι γυναίκες προκειμένου να αντιπαλέψουν σεξιστικά και πατριαρχικά στερεότυπα, τόσο στον εργασιακό χώρο όσο και στην άθληση.




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο