ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ | Τρίτη, 28 Μαΐου 2019

Δ. Μπίρμπας: Το πολιτικό κλίμα αναμφίβολα επηρεάζει και τις αυτοδιοικητικές εκλογές


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Δ. Μπίρμπας: Το πολιτικό κλίμα αναμφίβολα επηρεάζει και τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Το πολιτικό κλίμα αναμφίβολα επηρεάζει και τις αυτοδιοικητικές εκλογές επισήμανε μεταξύ άλλων μιλώντας Στο Κόκκινο ο Δημήτρης Μπίρμπας υποψήφιος δήμαρχος Αιγάλεω και επικεφαλής της παράταξης «Ανάπλαση Αιγάλεω» και τόνισε ότι και οι ίδιοι είχαν μεγαλύτερες προσδοκίες λόγω του έργου που έχουν κάνει, αλλά το γενικότερα κλίμα «επηρέασε και εμάς».


Ο κ. Μπίρμπας τόνισε μιλώντας στον Στάθη Σχινά ότι τα μηνύματα που λάμβαναν από τους συνδημότες τους ήταν τελείως διαφορετικά, εντούτοις φυσικά και σέβονται το εκλογικό αποτέλεσμα και σίγουρα αυτό τους κάνει να κοιτάξουν τι λάθη έχουν γίνει σε ζητήματα επικοινωνίας, συμπεριφορών, που ενδεχομένως να ενόχλησαν κάποιους άλλους «αλλά έστω και έτσι σε μια δύσκολη φάση κρατήσαμε δυνάμεις, μάλιστα αυξήσαμε και το ποσοστό μας οριακά μεν αλλά το αυξήσαμε» και έτσι είναι στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Για την στήριξη της υποψηφιότητας του από αντιπάλους του τόνισε ότι υπάρχει πολύ καλή ανταπόκριση από τον κόσμο αλλά όχι επίσημες δηλώσεις και πως όλα αυτά μένουν να κριθούν στις κάλπες.
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο