ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ | Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2019

Γ. Αβαρλής: Αισθάνομαι δικαιωμένος για την συμπόρευση μου με τον Κ. Ζέρβα


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Γ. Αβαρλής: Αισθάνομαι δικαιωμένος για την συμπόρευση μου με τον Κ. Ζέρβα

Δικαιωμένος δηλώνει ο νυν ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος με την παράταξη του Κωνσταντίνου Ζέρβα «Ναι στη Θεσσαλονίκη», Γιώργος Αβαρλής, αναφορικά με την επιλογή του να συμπορευθεί με τον νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης.


Όπως ο ίδιος δήλωσε σχολιάζοντας το νικηφόρο εκλογικό αποτέλεσμα για την παράταξη του, «ο κ. Ζέρβας εξέφραζε ένα αυτοδιοικητικό πρόσημο, ήταν και είναι ένα αυτοδιοικητικό σχήμα που ακολούθησε αυτό που πίστευα από την αρχή, ότι δηλαδή δεν είχε στήριξη και εξαρτήσεις από κανένα κόμμα», και συμπλήρωσε πως «θα πρέπει στις πόλεις να είναι μπροστά αυτοδιοικητικά σχήματα και όχι σχήματα που στηρίζονται από πολιτικούς φορείς. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους πολιτικούς φορείς, γνωρίζετε την πολιτική μου καταγωγή».

«Δικαιώθηκα τελικά σε αυτό που πίστευα από την αρχή, για το οποίο ήρθα σε σύγκρουση με φίλους, με αγαπημένους συντρόφους, και όμως φάνηκε ότι τελικά εγώ είχα δίκιο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αβαρλής.

Σε σχέση με την επόμενη μέρα στο Δημοτικό Συμβούλιο και την ανάγκη συνεργασιών για την συγκρότηση πλειοψηφίας ο κ. Αβαρλής ανέφερε πως «ήρθε η ώρα να αποδείξουμε όλοι και προπαντός οι παρατάξεις της αριστεράς ότι αυτή την κουλτούρα της συνεργασίας με την απλή αναλογική θα την ακολουθήσουν και θα δώσουν το προβάδισμα στο πλαίσιο της συνεργασίας. Θεωρώ ότι είναι η μεγάλη ευκαιρία και δεν πρέπει να την αφήσουμε ανεκμετάλλευτη».
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο δημοτικός σύμβουλος δήλωσε πως προτάσσει την συνεργασία της παράταξης Ζέρβα με τις παρατάξεις της κεντροαριστεράς, αλλά από την άλλη, όπως είπε, «δεν μπορώ να αποκλείσω κανέναν στις συνομιλίες. Και βέβαια θα πρέπει να συναντηθούμε και με την παράταξη του κ. Ταχιάου, με όλους, αφού δεν είναι η Χρυσή Αυγή γιατί τότε θα την εξαιρούσα».

Τέλος, κληθείς να ιεραρχήσει το σημαντικότερο ζήτημα με το οποίο πρέπει να αναμετρηθεί η νέα διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης ο κ. Αβαρλής εκτίμησε πως «το κρισιμότερο θέμα είναι το στοίχημα που έβαλε ο κ. Ζέρβας, ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουμε καθαρίσει την πόλη, είναι κρίσιμο να υπάρξει και η κατάλληλη υποδομή για να γίνει αυτό, οι προθέσεις μας είναι δεδομένες. Όσον αφορά το έμψυχο προσωπικό είμαστε όλοι κατά της ιδιωτικοποίησης πλην του Ταχιάου, το ζήτημα είναι στον μηχανολογικό εξοπλισμό και πως θα λειτουργήσει αυτός».




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο