ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ | Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019

Νοτοπούλου σε Ζέρβα: Ο δήμος πρέπει να υπερασπιστεί τις δημόσιες συγκοινωνίες και το νερό


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Νοτοπούλου σε Ζέρβα: Ο δήμος πρέπει να υπερασπιστεί τις δημόσιες συγκοινωνίες και το νερό

Συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα είχε την Τετάρτη η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» Κατερίνα Νοτοπούλου. Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι προοπτικές συμπόρευσης εντός του δημοτικού συμβουλίου και συμφωνήθηκε η αξία της διατήρησης της αυτοδιοικητικής ατζέντας.


Η Κατερίνα Νοτοπούλου υπογράμμισε ότι η παράταξη «Θεσσαλονίκη Μαζί» προάγει τις συνεργασίες στη βάση προγραμματικών συγκλίσεων στο πλαίσιο της απλής αναλογικής που θεσμοθέτησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και θα εργαστεί ώστε να πετύχει.

Συζητήθηκαν επίσης τρέχοντα ζητήματα του δήμου Θεσσαλονίκης καθώς η Κατερίνα Νοτοπούλου έχει βαθύτατη γνώση των ζητημάτων και έχει εργαστεί σκληρά από τις προηγούμενες θέσεις της  για την υλοποίηση σημαντικών έργων στη Θεσσαλονίκη που θα πρέπει να ολοκληρωθούν.

«Η ανάγκη να μη μείνουν πίσω τα έργα που δρομολογήσαμε και να υλοποιηθούν οι παρεμβάσεις, που μας υπαγορεύει η ίδια η κοινωνία της Θεσσαλονίκης είναι αδήριτη και εμείς είμαστε αποφασισμένοι να συνδράμουμε ώστε να ολοκληρωθούν. Η Θεσσαλονίκη προχωράει Μαζί. Η Θεσσαλονίκη πάει μόνο μπροστά» υπογράμμισε η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» τόνισε ακόμη  ότι η νέα διοίκηση του δήμου πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες για την υπεράσπιση των δημόσιων αγαθών, τόσο στις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης και κυρίως στο νερό μέσω της μερικής δημοτικόποίησης της ΕΥΑΘ.

«Η Θεσσαλονίκη χάρη στη δουλειά που κάναμε τα τελευταία χρόνια αποκτά τις κοινωνικές δομές και τις υποδομές ώστε να εξελιχθεί σε ευρωπαϊκή Μητρόπολη. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε και να αγωνιζόμαστε στην κατεύθυνση αυτή μέσα στο δημοτικό συμβούλιο» δήλωσε η Κατερίνα Νοτοπούλου.
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο