ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ | Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2019

Ζ. Βαρέλη - Στεφανίδη: Ο ΣΥΡΙΖΑ αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Ζ. Βαρέλη - Στεφανίδη: Ο ΣΥΡΙΖΑ αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία

Η υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική Ζωή Βαρέλη Στεφανίδη μίλησε στο Κόκκινο και την εκπομπή «Σκορ στο Κόκκινο» και αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους οι πολίτες θα πρέπει σύμφωνα με την ίδια να εμπιστευτούν και πάλι τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σχολίασε και την στήριξη από την κόρη της και χρυσή Ολυμπιονίκη, Κατερίνα Στεφανίδη.


«Στηρίζω την μητέρα μου να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα». Με αυτά τα λόγια η χρυσή Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη ευχήθηκε «Καλή επιτυχία» στην μητέρα της Ζωή Βαρέλη Στεφανίδη, η οποία μετά την τοπική αυτοδιοίκηση κατεβαίνει και στον στίβο της κεντρικής πολιτικής σκηνής ως υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική. Μιλώντας στον 105.5 στο Κόκκινο, η κ. Στεφανίδη αναφέρθηκε κλίμα που επικρατεί λίγες ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.

«Αυτή δεν ήταν συνέντευξη όπου ένας πρωθυπουργός θα καλούνταν να πει για τα πεπραγμένα και για τους λόγους που ζητά να τον ψηφίσουν, αυτή ήταν μια συνέντευξη gossip, μόνο κουτσομπολιό», είπε αρχικά σχολιάζοντας την συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ.

«Οφείλουμε να δώσουμε στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μια δεύτερη  ευκαιρία διότι η τετραετία που πέρασε δεν ήταν τα δικά της οικονομικά προγράμματα, ήταν αυτά που ήταν δεσμευμένη να κάνει, που μας όριζαν οι Βρυξέλλες και τα μνημόνια. Τώρα θα μπορεί να δείξει τι μπορεί να προσφέρει στον ελληνικό λαό.

Δεν πρέπει η υγεία να εμπορευματοποιηθεί, τα 2.5 εκατ. ανασφάλιστοι με τον ΣΥΡΙΖΑ μπήκαν στα νοσοκομεία. Και αν ισχύσει το 1 προς 5 τι θα μείνει για την υγεία και την παιδεία; Ζητάω από τον κόσμο να ενημερωθεί έστω και την τελευταία στιγμή να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ».

 




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο