ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2020

Έφη Καλαμαρά: Πορεία τομής και συνέχειας για τον ΣΥΡΙΖΑ


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Έφη Καλαμαρά: Πορεία τομής και συνέχειας για τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε μια λειτουργία τομής και συνέχεια επισήμανε μιλώντας Στο Κόκκινο η Έφη Καλαμαρά μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος η οποία αναφέρθηκε στους στόχους τους και στις αλλαγές σε πρόσωπα καθώς βρισκόμαστε εν αναμονή της ανακοίνωσης των νέων τομεαρχών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.


Στον Στάθη Σχινά η κα Καλαμαρά επισήμανε και η τομή και η συνέχεια είναι δύο στοιχεία που πρέπει να κρατηθούν και να ισχύσουν και στη λειτουργία του κόμματος μέσα σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες και με όλα τα μέτωπα ανοιχτά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία βρίσκεται μπροστά σε σύνθετα καθήκοντα, επισήμανε η κα Καλαμαρά η οποία τόνισε ότι πρέπει να είναι παντού παρόντες και να στηρίζουν όλους εκείνους που πλήττονται, να κάνουν πολιτική ασκώντας μαχητική και τεκμηριωμένη αντιπολίτευση που να είναι γειωμένη στην κοινωνία. 

Η προοπτική τους δεν είναι μόνο μια καλύτερη διαχείριση αλλά ο μετασχηματισμός της κοινωνίας, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Η κα Καλαμαρά μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις αλλαγές που αποφασίστηκαν, οι οποίες θα συμβάλουν στη διαμόρφωση μιας πειστικής, προοδευτικής, εναλλακτικής, ριζοσπαστικής πρότασης κυβερνητικής λύσης.




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο