ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020

Η ΝΔ ζητάει από εργαζόμενους & επιχειρήσεις να ανακαλύψουν λεφτόδεντρα για ν’ανταπεξέλθουν


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Η ΝΔ ζητάει από εργαζόμενους & επιχειρήσεις να ανακαλύψουν λεφτόδεντρα για ν’ανταπεξέλθουν

Χρέος μας στον ΣΥΡΙΖΑ να μετατρέψουμε τις ριζικές αλλαγές στην κοινωνική πραγματικότητα που φέρνει η πανδημία σ’ ένα νέο πολιτικό πρόταγμα επισήμανε μιλώντας Στο Κόκκινο ο Αλέξης Χαρίτσης, ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ και νέος τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων της ΚΟ.


Στον Στάθη Σχινά ο κ. Χαρίτσης επισήμανε πως η κυβέρνηση της ΝΔ πως αντί βάλει φραγμό στον κατήφορο της ελληνικής οικονομίας με άμεση ενίσχυση των επιχειρήσεων και στήριξη των εργαζόμενων, επιτέθηκε στην εργασία.

Ο τομεάρχης χαρακτήρισε απολύτως ανεπαρκή και τα μέτρα που έχουν υλοποιηθεί για τις επιχειρήσεις καθώς απλά μεταφέρουν τις υποχρεώσεις για το μέλλον.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, όπως είπε, να έχουμε 18,3% η ανεργία τον Ιούνιο, 15,2 % η ύφεση και μία στις τρεις μικρομεσαίες επιχειρήσεις σύντομα δεν θα μπορεί να καλύψει τις υποχρεώσεις της σύμφωνα με έρευνα της Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας.

Σύμφωνα με τον κ. Χαρίτση ο κ. Μητσοτάκης απαξίωσε τις προτάσεις μας μιλώντας για λεφτόδεντρα και σήμερα ζητά από εργαζόμενους και επιχειρήσεις να ανακαλύψουν λεφτόδεντρα για να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Η ανάγκη για αλλαγή υποδείγματος έρχεται στο προσκήνιο επιτακτικά από την ίδια την πραγματικότητα τόνισε χαρακτηριστικά ο τομεάρχης.

 

 




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο